EFT relatietherapie in Hoorn

De praktijk is gespecialiseerd in relatietherapie met invloeden van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) en gestaltrelatietherapie. Relatiehulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend als op een andere gewenste locatie.

Wat is EFT relatietherapie

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en richt zich op emoties, begrijpen van liefde en verbinding binnen de partnerrelatie. Deze relatietherapie vorm onderscheid drie fases.

Fase 1 jullie leren het patroon binnen je relatie beter herkennen en begrijpen.
Fase 2 jullie benoemen angsten en behoeftes binnen het patroon.
Fase 3 jullie stappen uit je patroon en leren hulp, steun & begrip te vragen.

EFT relatietherapie is ook geschikt voor stellen die therapie te ver vinden gaan maar wel hun relatie willen verbeteren. Hiervoor is een speciaal houd me vast programma.

De EFT-relatietherapeut helpt!

Tijdens relatietherapie praat je samen met je partner en de gestalt-relatietherapeut over je relatie. Hierbij kijken we samen naar hoe jullie met elkaar omgaan en hoe jullie met elkaar communiceren. In relatietherapie kunnen diverse (soms pijnlijke) relatieproblemen worden besproken zoals verschillende behoeftes, ontrouw en seksuele verlangens.

Je kan partner terecht bij de relatietherapeut als je bijvoorbeeld:

  • Verdieping van de relatie zoekt
  • Veel ruzie maakt
  • Twijfelt aan je relatie
  • Verwijdering of sleur ervaart
  • Verschillende sexuele verlangens hebt
  • Verschillende behoeftes hebt
  • (Verschil in) kinderwens hebt
  • Je niet begrepen voelt

 

Kosten EFT-relatietherapie

Een vergoeding voor een behandeling relatietherapie of psychotherapie door een verzekeraar is binnen deze praktijk veelal mogelijk. Door dat de therapeuten/ psychologen binnen deze praktijk lid zijn van verschillende beroepsverenigingen, kan je therapie veelal “gratis” of tegen geringe kosten volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk

Aanmelden relatietherapie

Praktijk staat voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook ‘s avonds en in het weekend. Voor een intakegesprek met een therapeut kan je je zonder verwijzing rechtstreeks aanmelden bij de relatietherapie praktijk Hoogewerf. Tijdens het intakegesprek bespreken we de duur en de mogelijkheden van therapie en/of relatie coaching. Voor meer informatie en/of een intakegesprek kun je contact opnemen.

CONTACT