Gestalt relatietherapie in Hoorn

De praktijk is gespecialiseerd in relatietherapie met invloeden van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) en gestaltrelatietherapie. Relatiehulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend als op een andere gewenste locatie.

Wat is gestalttherapie?

Gestalttherapie is een vorm van psychotherapie en een grondhouding waarin jij er mag zijn met je problemen, emoties en twijfels. Door middel van het (afronden van) contact, vergroten van je gewaarzijn en het aanboren van je creativiteit kom je tot nieuwe mogelijkheden en oplossingen die bij jouw specifieke problemen/uitdagingen en relatie passen.

De gestalt-relatietherapeut helpt!

Tijdens relatietherapie praat je samen met je partner en de gestalt-relatietherapeut over je relatie. Hierbij kijken we samen naar hoe jullie met elkaar omgaan en hoe jullie met elkaar communiceren. In relatietherapie kunnen diverse (soms pijnlijke) relatieproblemen worden besproken zoals verschillende behoeftes, ontrouw en seksuele verlangens.

Je kan partner terecht bij de relatietherapeut als je bijvoorbeeld:

  • Verdieping van de relatie zoekt
  • Veel ruzie maakt
  • Twijfelt aan je relatie
  • Verwijdering of sleur ervaart
  • Verschillende sexuele verlangens hebt
  • Verschillende behoeftes hebt
  • (Verschil in) kinderwens hebt
  • Je niet begrepen voelt


Kosten relatietherapie

Een vergoeding voor een behandeling relatietherapie of psychotherapie door een verzekeraar is binnen deze praktijk veelal mogelijk. Door dat de therapeuten/ psychologen binnen deze praktijk lid zijn van verschillende beroepsverenigingen, kan je therapie veelal “gratis” of tegen geringe kosten volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk

Aanmelden relatietherapie

Praktijk staat voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook ‘s avonds en in het weekend. Voor een intakegesprek met een therapeut kan je je zonder verwijzing rechtstreeks aanmelden bij de relatietherapie praktijk Hoogewerf. Tijdens het intakegesprek bespreken we de duur en de mogelijkheden van therapie en/of relatie coaching. Voor meer informatie en/of een intakegesprek kun je contact opnemen.

CONTACT